Fijn in de tuin

Gisteren heeft Mila weer een heerlijk uitstapje in de tuin gemaakt. Ze heeft de smaak nu echt te pakken. Als ik haar uit de ren laat en richting achterdeur loop rent ze vrolijk met me mee. Dan een huppelsprongetje over de drempel (zo schattig) en ze is buiten. Hoewel ze binnen al had geplast moest er buiten in het gras nog een plasje gedaan worden. Dit is toch blijkbaar toch fijner dan binnen op de krant.

Mama Yuno was mee om alle gevaren op afstand te houden. Je kunt in de foto’s zien dat ze de omgeving in de gaten houdt. Zo’n kleine pup is een hele verantwoordelijkheid en die neemt Yuno serieus.

Nog altijd loopt Yuno achter Mila aan als ze ziet dat ze moet plassen.

Mila eet nu zelfstandig haar vlees uit haar bakje, hoewel het soms wel moeite kost om het er uit te krijgen omdat ze nog veel likt in plaats van dat ze hapt. Daardoor plakt het eten wel eens aan de binnenkant van het bakje. Yuno, Pelle en Nissa houden het hele eetproces nauwlettend in de gaten, want wat overblijft is voor hen. Je ziet ze dan ook steeds bezorgder gaan kijken naamate de maaltijd langer duurt. Er blijft steeds minder over.

Haar halsbandje vindt Mila nog steeds niet leuk. Om haar te laten wennen aan het buiten zijn en dit leuk voor haar te laten zijn heb ik na een poosje haar halsbandje maar afgedaan, daar fleurde ze van op. We moeten dit nog flink oefenen.

Mila wordt steeds brutaler en probeert haar moeder tot spelen te verleiden door tegen haar aan te springen en zelfs in haar poten te bijten. Yuno moet haar nu gaan corrigeren voor te hard bijten, dat zal haar nog moeite kosten. Yuno is zo lief en zacht.

Eén gedachte over “Fijn in de tuin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *