Gechipt

Vanmiddag is de chipper geweest. Mila is nu te identificeren via haar microchip. Ze heeft zich goed gedragen, geen kik gegeven en ook de afname van haar DNA  onderging ze stoïcijns.

Volgende week de inenting en dan is ze wat dat betreft klaar om de wijde wereld in te gaan.

Vandaag heb ik ook nog haar herstelvermogen getest. Ze mocht met Nissa samen de tuin in terwijl ik met Nissa met haar bal speelde. Mila vond het leuk! Iedere keer als ik Nissa’s bal weggooide en Nissa er met een noodgang achteraan ging holde Mila mee, om, als Nissa weer terug kwam rennen zich klein en onderdanig op te stellen, waarna ze de volgende keer er weer vrolijk achteraan rende. Ze kan dus wel schrikken van dingen maar herstelt zich razendsnel. En ze is erg open en nieuwsgierig. Zolang ze maar een veilige haven heeft waar ze naartoe kan als het te spannend wordt zal ze de wereld open tegemoet treden.

 

Eén gedachte over “Gechipt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *