Nieuwe ontwikkelingen

De laatste paar dagen heeft Mila weer een aantal ontwikkelingen gemaakt.

In de eerste plaats is ze flink gegroeid, zo veel zelfs dat haar halsbandje ineens te klein was.

Ze maakt nu oogcontact tijdens het spelen, wat het echt leuk maakt, ze begint nu echt dingen te leren. Ze vindt sjorren en knagen erg leuk, sjorren met haar speeltje of mijn broekspijpen. Ik probeer haar natuurlijk aan haar speeltje te laten sjorren, maar ze blijft mijn broekspijpen erg leuk vinden. Dat is soms erg lastig lopen.

Haar spel met Yuno wordt ook iets wilder. Er wordt wat gegromd en dat vindt Pelle maar helemaal niks. Jammer, maar daar moet hij maar aan wennen.

Mila vindt rennen trouwens ook erg leuk. We maken nu een paar keer per dag een rondje door de tuin. Daar kan ze rennen, struiken snoeien en wennen aan straatgeluiden. De lichten van auto’s die door de straat rijden vindt ze nog raar, maar dat zal ook wel snel wennen. Ze merkt trouwens nog niet alles op. Zo werkt dat met pups, naarmate ze ouder worden wordt hun blikveld groter en dus hun wereld ook.

Ze blijft een beetje rare eter. De ene keer gaat haar maaltje rap naar binnen, de andere keer kijkt ze ernaar en trekt er haar neus voor op, of neemt een klein hapje, loopt weg en neemt na vijf minuten weer een paar hapjes. Vanmorgen had ze ineens zo’n honger dat ze zat te piepen en jammeren in de ren. Daarna ging haar hele portie in een keer rap naar binnen.

Ze is nu buiten geweest in de motregen (waar ze zich niks van aantrok) en in het donker, wat ze ook niet raar vond. Alleen moet ze als ze nat is geworden afgedroogd worden, anders vat ze kou. Daar vind ze dus echt helemaal niks aan, zeg maar gerust dat ze daar een hekel aan heeft.

Ik hoop vanavond wat foto’s van vanmorgen te plaatsen.

En hier zijn dan de foto’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *