In en uit de ren

Nadat Mila had ontdekt hoe ze uit de ren kan klimmen, heeft ze nu ook ontdekt dat ze er weer in kan klimmen. Handig, want als ze moe is van haar avonturen wil ze er weer in. Dat kan ze nu zelf regelen.

Haar avonturen in huis beleeft ze alleen, want over een paar weken zal ze toch ook zonder haar mama de wereld moeten verkennen. Bovendien is het met 4 volwassen honden in huis wel chaotisch en druk voor haar, daar is ze nog niet aan toe.

Het eten gaat elke dag een beetje beter, het lopen ook. Ik denk niet dat ze heel erg groot gaat worden, het lijkt meer een elegant dametje te worden.

In de kamer en keuken voelt ze zich nu volkomen thuis, de deur naar de gang stond vandaag open, maar in eerste instantie durfde ze er niet door te gaan. Duidelijk onbekend territorium.

Mila is een erg dapper hondje. Als ze iets spannend of eng vindt begint ze helemaal te trillen, maar ze gaat er wel naar toe. Daarna zoekt ze gauw weer steun bij mij.

Vandaag is ze voor de tweede keer buiten geweest, ook daar wint ze aan zelfvertrouwen.  Ook speelt ze nu vaker alleen in de ren met haar speeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *