Nieuwe dingen

Mila heeft zonder problemen over het wiebelplankje gelopen, door de tunnel gerend en op het wiebelkussen gestaan. Ze had er direct al geen problemen mee, deed het alsof ze haar hele leven niet anders gedaan had (hm dat is ook eigenlijk zo).

Ze woog eergisteren 2,6 kilo en eet 4 x 40 gram vlees vlot op.

Ook heeft ze haar derde wormkuur gehad.

Gisteren, zondag, zijn we met de nieuwe eigenaren een autoritje gaan maken naar de es. We moesten met de auto door een modderpad, maar dan kom je op een onverhard pad waar ze geen gevaar loopt en lekker kan rennen.
Het autoritje vond ze heel boeiend, ze keek alle kanten op en deed heel veel indrukken op. Het wandelingetje duurde niet zo lang, maar ze moest natuurlijk proberen Nissa en Yuno bij te houden en heeft dus flink gerend. Af en toe bleef ze een beetje steken in kuiltjes langs het pad, maar ze kleuterde er zelf weer uit. Eenmaal thuisgekomen was ze zo moe dat ze geen zin meer had in haar eten en snel in slaap viel. Voor mij een goede gelegenheid om haar nageltjes nog een keer bij te knippen.

Toen ze haar slaapje uit had heeft ze alsnog haar bakje leeggegeten en nog even gespeeld met haar nieuwe baasjes. Daarna heeft zo zo ongeveer de rest van de dag geslapen, tot halverwege de avond, toen ze ineens weer energie over had.

Nog een nieuwtje: vanmorgen stond haar linkeroortje parmantig overeind, haar rechter tipt nog een klein beetje.

Ook heeft ze vanmorgen nog bezoek gehad van een paar buurvrouwen die haar natuurlijk uitgebreid geknuffeld hebben.

In een volgend bericht komen vandaag nog een paar foto’s, zowel van zaterdag als van gisteren.

2 gedachten over “Nieuwe dingen”

  1. Wat een mooie berichtjes. Stapje voor stapje wordt Mila’s wereldje groter en durft ze er steeds meer in. En goed dat ze steun komt zoeken bij haar mens, een fijne gewoonte als ze naar haar nieuwe baasjes gaat. Als ze net zo mooi wordt als haar moeder, is het helemaal niet erg als ze wat kleiner zou blijven – maar dat is denk ik altijd afwachten.

    1. Ik denk niet dat ze klein zal blijven, sinds vorige week groeit ze als kool en eet ze als een bootwerker. Maar je weet het nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *