7 weken oud

Vandaag is Mila 7 weken oud.
Ze weegt ongeveer 2,9 kilo.

Ze wordt steeds sterker, ondernemender en nieuws

Gisteren hebben Mila en ik een leuk spelletje bedacht. Mila gaat op een handdoek zitten (of staan) en ik trek haar door de kamer heen.

Gisteravond heeft ze het trouwens klaar gespeeld om uit de kist te klimmen. Ik zat met Pelle en Nissa op de bank en daar komt ineens een heel  triomfantelijk en blij pupje aanrennen. Trots dat ze het klaargespeeld had rende ze heen en weer over de bank.

Vanmorgen hadden we bezoek van Erna en Puck. Puck is een heel lieve kruising Jack Russel/Teckel. Ze vonden elkaar een beetje eng, maar niet heel erg en hebben even heel rustig  kennisgemaakt.

Nu nog de dierenarts die de enting komt geven en dan is ze klaar om de wijde wereld in te gaan. Nou ja, nog niet helemaal, ze is nog niet oud genoeg, maar ze is er wel aan toe. Voor de komende tijd ga ik nog wat leuke dingen voor haar verzinnen zodat ze zich niet gaat vervelen. Hoewel, ze vermaakt zich ook vaak in haar eentje met haar speeltjes die aangevallen en dood geschud worden. Ze gromt er ook vervaarlijk bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *